Post by mutetastihor on Feb 6, 2022 14:40:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Apple Knight: Action Platformer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Apple Knight: Action Platformer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара повећава све ▞▞▞
▞▞▞ Apple Knight: Action Platformer 2022 version ▞▞▞
Хвала за моју игру, одлична је Прва ствар која је досадна када се оглашавање заврши. Морам да напустим игру, а затим поново кликнем на дугме, зато добијате 3 звездице, а не 5 које заслужује
Apple Knight: Action Platformer. 1 M+ · icon. Sarkar Infinite. 1 M+ · Ver más · Apkcombo Installer APK. APKCombo Installer. Cómo instalar APKS (App Bundle),
#free_android_games - Explore | Facebook
Rescue Wings! ארקייד kjco
У реду је, али контролори се понекад заглаве. И мрзим да је тако тешко победити шефа у свету 2 10
Баш је забавноооооооооооооооооооооооооо забавно, ту су борбе са шефовима и оклоп као да је забавно, само играјте
Заиста ми се свиђа ова игра, али разлог зашто сам јој дао 4 звездице је због контрола. Стално трчим у погрешном правцу док се борим. Осим тога, добра је игра
Још увек се сећам када сам први пут играо као да је јако тешко, али после 2 године када сам играо, схватио сам да је толико нових ствари и да ми игра постаје све боља и боља...Такође се сећам да постоји само један свет пре ажурирања мења све што сам само желим да кажем да би ово требало да дода више ствари и нивоа јер ја већ освајам све нивое у хард моду и игру толико... молим додајте још нивоа и ствари😊
Невероватно! Заиста најбоља мобилна игра икада
Добра игра, али графикс је тако лош атрактиван, али вепар за графекс
За сада је то врло солидан акциони платформер. Свиђа ми се идеја о кутијама за огласе, то је ваш избор, али они могу дати значајан плен за рекламу од 30 секунди која се чини пажљива према играчу. Контроле су добре, нисам се петљао ни са једним алтернативним распоредом, али је мало тешко приступити дугмету на инструмент табли. Лако могу рећи да је ово игра коју још неко време нећу брисати. Куповина апликација изгледа мало стрмо за оно што вреди, али не мислим да су апсолутно неопходне за уживање у игри...
Досадна грешка која ме напушта након сваког завршетка нивоа. За игру са тако високом оценом, помислили бисте да ће ово бити решено и решено.. Увек постоји лоша страна сваке игре и људи који мрзе без разлога. Ипак, мислим да је моје резоновање добро. Нико не жели да буде враћен на екран менија након сваког завршетка нивоа, једноставно! Осим тога, одлична забавна графика, пристојне контроле, глатка игра.
Apple Knight: Action Platformer অ্যাকশন feef
Довнлоад Dead Shell: Roguelike RPG 1.2.8571 АПК Андроид
Apple Knight: Action Platformer ایکشن ypcn
Apple Knight: Action Platformer Aksyon pucx
Apple Knight: Action Platformer Aksyon pucx
То је одличан платформер
Apple Knight: Action Platformer ایکشن ypcn
Забавна, лепа и изазива зависност, једина мана ове игре је систем надоградње заснован на смешно скупим куповинама у игри. Механика је, ипак, чиста, једноставна и забавна, и иако је прича можда клише, добро је осликава ова 8-битна ретро игра. Будући да је обожаватељ фантастичних игара као што су Тхе Елдер Сцроллс и Тхе Легенд оф Зелда, као и платформских игара попут Мегаман класика, Аппле Книгхт пружа и забаву и носталгију. 4 од 5 звездица за мене
21st century life branches, Ben's red apple, Ford transit glove box hinge, ... Elvis presley leading ladies in his movies, Almost there the platformer,
Мрзим игру, заплет је лош и контроле нису лаке за коришћење. Наде су биле велике, али... игра је срање
Apple Knight: Action Platformer অ্যাকশন feef
farmhash 1.1.5
Потребне су поправке/закрпе, има проблема са гашењем при покретању. Имајте на уму, урадио сам очигледно избрисано, поново инсталирао, обрисао кеш, поново покренуо уређај и проверио дозволе. Ипак се десило. Иначе сам волео игру када се ради и дао бих 5+ звездица, тако је добра!
Јако добра игрица.
Огласи након сваког нивоа. Деинсталирано.
Огласи који се не могу прескочити. Превише огласа. Плати за победу. Програмери ове игре покушавају да дођу до вашег новца. Уништено.
Apple Knight: Action Platformer 2.2.2 Mod besplatna kupovina - APK ...
То је заиста забавна и добро осмишљена игра. Да је игрица која се плаћа, вероватно бих је купио. Једини прави противник овог искуства је брдо огласа и микротрансакција.
Добар потенцијал, али драгуљи настављају да падају на шиљке када уништите сандук или додате сандук и онда морате да претрпите штету да бисте добили драгуље
Лепа прича, али боље је ако додате још прилагођавања
vremenima kad nas je Apple oduševljavao MacBook A irom, ... te takozvani DAS Mode (Dynamic Action Sync), namijenjen smanjenju input laga.
Тооп
Проблеми са грешком и касни након 3-5 минута
Нисам га играо неко време чекајући да дев објави све нивое и неколико месеци након свих ажурирања мој напредак је нестао! Враћање из облака није успело (та опција раније није постојала). Сада немам воље да све то играм изнова. Гоогле плаи пријављивање није помогло. Вратићу се на то за неколико месеци поново.
Игрица је стварно сјајна и још ако имате џојстик то је тек супер
Хладан
Невероватна игра.
Осећам се као да ме леп акциони платформер подсећа на НЕС или СНЕС игре. ааа ручни, носталгични, 2Д, контроле су одличне шта хладно желите више од акционог платформера. Морам да кажем ГРАИТ ЈОБ ДЕВЕЛОПЕРС!😃
Забавно је, а опционе контроле су лепе на додир, међутим, имам неке притужбе, чини се да опруге раде на чудан начин, неке имају само једно одбијање, друге имају два, било је прилично збуњујуће, у једном У тренутку када сам бачен у ватрену куглу због овог детаља, други проблем је био тај што су сви витезови идентични, не само да се ово понавља, већ и без нумеричког приказа здравља, претпоставио сам да ће сви они умрети од једног поготка, али ја сам је ухваћен, само их означите бојом, плз
Ово је ажурирање из моје оригиналне рецензије, још увек не могу да победим другог шефа. Цртица није право избегавање, цео шеф је погодна кутија и његове пратеће акције је немогуће избећи, нема прозора за напад и он чак нема трик да избалансира борбу, заиста верујем да би требало морати да меље да победи шефа. Ово је једноставно смешно, провео сам 2 пуна сата на овог шефа, без шаблона напада, без јасне информације о његовим нападима, и он може аутоматски да циља да те погоди.